Basis brok

Vorige Artikel 4 van 9 Volgende
€ 20,50 (inclusief btw)

Basis brok: Onderhoudsvoer dat alle natuurlijke grondstoffen bevat zoals een paard die vroeger in alle vrijheid zelf kon vinden, inclusief alle noodzakelijke vitaminen en mineralen/sporenelementen. Het is samengesteld uit verschillende soorten grassen en kruiden die een ondersteunende werking hebben op o.a. de vertering, darmflora, weerstand en ademhaling. Ondanks dat de Basis Brok volledig bestaat uit kruiden en grassen, zonder enige toevoegingen, is het geen vervanging voor ruwvoeder. Basis Brok is speciaal samengesteld basisvoeder voor dagelijks onderhoud en/of als aanvulling op de weidegang, hooi of ander ruwvoeder. Basis Brok kan zeer breed worden ingezet, ongeacht het soort paard; door de zeer lage gehalten aan suikers ook geschikt voor paarden die gevoelig zijn voor bevangenheid, IR en/of zomereczeem. Vrij van toevoegingsmiddelen en Genetisch Gemodificeerde Organismen. 

Geschikt voor:
- elk type paard
- paarden op rust
- paarden die lichte arbeid verrichten
- paarden in de opfok
- paarden met gevoeligheid voor insuline resistentie
- paarden met gevoeligheid voor zomereczeem

Basis Brok bevat alle essentiële stoffen die voor een basis rantsoen noodzakelijk zijn; wordt verstrekt naast kwalitatief goed ruwvoeder. Ook bij beperkte weidegang kan Basis Brok gegeven worden om zeker te zijn dat het paard alle basisstoffen binnen krijgt.

Advies dosering: 

Factoren als geslacht, leeftijd, gebruiksdoel, erfelijke eigenschappen maar ook bijvoorbeeld huisvesting, temperatuur, etc. hebben invloed op de te bepalen hoeveelheid brok. Als richtlijn kan men 120 gram per 100 Kg lichaamsgewicht aanhouden. Indien gewenst geeft men meer of minder.

Bewaaradvies
Koel, donker en droog bewaren.

Combinatie met andere producten
Dit product kan zonder bezwaar in combinatie met alle producten uit de Hayster-lijn gebruikt worden. Het mengen met andere producten van andere fabrikanten of kruiden kunnen wij niet aanbevelen daar de uitwerking van dat specifiek mengsel ons onbekend is.

Verpakking: Basis Brok is verpakt in zakken van 20 kilogram. 
 

Analyse per 1000 gram:

RC %

29

Suiker & zetmeel

8

RE %

10

Ca/P-verhouding

2,2

RV %

7

 

 

R as %

9

  

Verschillende soorten grassen, kruiden, mossen, struiken, mycotoxinebinders. De van nature aanwezige vitaminen, mineralen en sporenelementen zijn volop aanwezig in het product maar mogen conform EU regelgeving niet openbaar vermeld worden.

 

Conform EU regelgeving is de product informatie op deze website zeer beperkt.

Verkrijgbaar in 8 en 20 kilogram

Voor dit product geldt geen herroepingsrecht. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Gewicht
20 Kg

© 2016 - 2021 voerenuitdenatuur.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel