Ervaring Kate

Kate

Kate is een Shire merrie van 10 jaar , vanaf haar 4e begon het gedoe met mok al.

Van alles geprobeerd, het hielp dan wel, maar vaak van korte duur, het leek alsof ze er resistent van werd.
Een vriendin van mij probeerde mij vaak te overtuigen om naar Maaike te gaan voor natuurlijke voeding. Het leek me niks, ik vond het complete onzin en dacht echt van dat gaat niet helpen joh die ‘natuurlijke voeding’….. (oeps).

Ik ben gewoon veder gegaan met wat ik deed en er maar gewoon mee gedeald, om maar elke keer diverse dingen te smeren. Later kreeg ik het idee dat hoe meer ik smeerde, hoe erger het leek te worden. Dus ik stopte met smeren en smeersels kopen. Het enige wat ik nog deed was haar kootholtes leeg knippen voor de warmte en haar sokken zo droog mogelijk te houden en wassen met Betadine shampoo.

De jaren gingen voorbij tot 10 augustus 2021. De plekjes werden erger en ze begon weer super veel te stampen, ook kreeg ze verdikkingen en was ik bang voor CPL.

Ik belde mijn vriendin;  wéér kwam ze met dat gedoe over natuurlijke voeding hahaha. Niet veel later dacht ik oké, ik neem contact op met Maaike. Dezelfde dag ben ik nog naar Maaike gegaan en heb ik alles gehaald wat Kate nodig had. En dat alleen maar door een drolletje (bizar) wist ze wat Kate nodig had.

Bij thuiskomst heb ik Kate haar sokken geschoren (snik snik), gewassen met vlooien shampoo voor honden! Eerst schoon gewassen met Aloë Vera en vervolgens met de vlooien shampoo. Dit doe ik nu zeker nog om de circa 3 weken. Haar stal hou ik zo droog mogelijk en ook dat ze niet te hoog in het stro staat voor de warmte aan haar voeten.

Nu zijn we al enkele weken bezig met dit traject en wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Na jaren strijden tegen mok , kan ik bijna zeggen dat ze niks meer heeft. Ze stamp niet meer, de verdikkingen zijn weg en ook de mok plekjes zijn weg. En tuurlijk, hier en daar zal ze altijd wel iets hebben. Maar zeker voor 95% heeft ze NIKS.

Kate zal nooit meer wat anders krijgen dan dit, ik ben zo tevreden en zo onwijs blij. Ik raad het iedereen aan!

Onderstaande foto; links het resultaat na 18 dagen!!!!!!! Wat ontzettend fantastisch is! 

Die knappe Kate! Wanneer je overgaat op de producten van Hayster is het niet bekend hoe het zal uitpakken, maar na 18 dagen zo'n verschil is echt ontzettend fantastisch! Daarnaast was je ontzettend sceptisch, wat ook begrijpelijk is ;-)

Voeding is en blijft een grote sleutel in het gezond blijven (en kunnen functioneren) van het paard. Super bedankt voor het delen van jullie verhaal en het 'out of the box' willen denken en kijken naar jouw paard. Ik hoop dat ik jullie nog lang mag ondersteunen met voedingsadvies en alles daar omheen! 

Maaike

© 2016 - 2024 voerenuitdenatuur.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel