Weide brok PLUS

Vorige Artikel 2 van 9 Volgende
€ 20,35 (inclusief btw)

Weide brok plus: Een grasbrok waarvan de grondstoffen afkomstig zijn van biologisch beheerde weilanden en waarbij extra kruiden zijn toegevoegd welke meer energie geven. Deze extra energie kan aangewend worden voor arbeid en/of het aanmaken van meer vet en/of spierweefsel. Weidebrok Plus is zeer geschikt voor dagelijks onderhoud, lichte of  matige arbeid en als aanvulling op de weidegang, hooi of ander ruwvoeder.  Weidebrok Plus kan ook als smakelijke afwisseling, toevoeging of beloning gebruikt worden, en hoeft niet perse in water geweekt te worden. Ondanks dat Weidebrok Plus structuurrijk is en veel ruwe celstof bevat, is het geen vervanger van ruwvoeder.

Dosering:

Factoren als geslacht, leeftijd, gebruiksdoel, erfelijke eigenschappen maar ook bijvoorbeeld huisvesting, temperatuur, etc. hebben invloed op de te bepalen hoeveelheid brok. Als richtlijn kan men maximaal 600 gram per 100 Kg lichaamsgewicht aanhouden. Indien gewenst geeft men meer of minder.

Bewaaradvies
Koel, donker en droog bewaren.

Combinatie met andere producten
Dit product kan zonder bezwaar in combinatie met alle producten uit de Hayster-lijn gebruikt worden. Het mengen met andere producten van andere fabrikanten of kruiden kunnen wij niet aanbevelen daar de uitwerking van dat specifiek mengsel ons onbekend is.

Verpakking: Weidebrok Plus is verpakt in zakken van 20 kilogram. 

Analyse per 1000 gram:

RC %

33

Suiker & zetmeel

7

RE %

12,8

Ca/P-verhouding

2,1

RV %

9

 

 

R as %

4

 

 

Weide brok plus bevat verschillende soorten grassen, kruiden, mossen, mycotoxinebinders. De van nature aanwezige vitaminen, mineralen en sporenelementen zijn volop aanwezig in het product maar mogen conform EU regelgeving niet openbaar vermeld worden.

 

Conform EU regelgeving is de product informatie op deze website zeer beperkt.

Verkrijgbaar in 8 en 20 kilogram

Voor dit product geldt geen herroepingsrecht. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Gewicht
20 Kg

© 2016 - 2021 voerenuitdenatuur.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel