Ervaring van Bianca

 

Na allerlei verschillende voeders en korreltjes geprobeerd te hebben staan onze paarden inmiddels al enkele jaren op de Hayster Healthy Herbs brokjes. Paardjes eigenlijk altijd gezond.

Je merkt aan veelvraten dat ze een stuk rustiger eten.

Eén van onze paarden springt niet meer boven je kop uit, ze is wat stabieler in haar karakter geworden.

Ook geen problemen met flink ronde grasbuiken in de zomer, ik ben er van overtuigd dat het lichaam dat prima kan handelen mits er voldoende goede stofjes binnenkomen die ervoor zorgen dat de hele boel goed draaiende gehouden wordt.

Geen reden om op een ander voer over te gaan.

Het fijne is ook dat ze precies een mooi hapje krijgen met een klein maatschepje.

Geen gedoe met losse zemelen en poeders, of maar een heel klein handje vit. korrels.

Of dat je volgens de "normale merken" voor de ADH goede stofjes circa 2-3 kg per dag in je paardje zou moeten stoppen....wat natuurlijk weer veel te veel is omdat ze dan ontploffen en niet zoveel nodig hebben voor wat recreatieve rondjes. Dan geef je alsnog maar een maatschep vol en dan zitten ze alleen maar vullers en suikers weg te knagen....

De houtkorrel van Hayster bevalt ook prima, veel beter dan de strokorrel die we hiervoor hadden. Dat werd dagelijks een vervelende koek die we dan eerst kapot moesten hakken voordat we de boel door konden harken.

De houtkorrel blijft gewoon los en rul, dus veel beter!

Overigens nog bedankt voor de munt snoepjes, ze krijgen er af en toe een paar als beloning en vinden het wel lekker hoor!

 

© 2016 - 2024 voerenuitdenatuur.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel