Plant in weiland consult

Heerlijk als paarden en pony's in de wei kunnen vertoeven........ Spelen met vrienden, benen strekken of juist groomen van je beste maatje, een dutje in de zon en heerlijk gras knabbelen. 

Maar zijn het alleen grasjes die het paard eet? Of staan er juist ook nog andere (nuttige) planten in de wei? Of heb je juist enkele ongewenste planten staan? 

Kan natuurlijk ook zo zijn dat je werkelijk geen idee hebt wat er groeit en bloeit in en om de wei waarin je paard dagelijks staat....... Wanneer je dit wel zou willen weten, kun je gebruik maken van mijn dienst; ik ga samen met jou aan de slag en op onderzoek wat er zoal groeit en bloeit, wat je liever wel of juist niet in de wei wilt laten groeien en hoe je daar komt. Eigenlijk basis informatie die iedere paardeneigenaar zou moeten hebben, ook het stukje bodem en bemesting hoort daarbij!

Voor een consult kom ik op afspraak langs en duurt circa een uur.

Op Voorne Putten kom ik gratis naar je toe; daarbuiten reiskosten in overleg.

 

  • Plant in weiland consult
    Plant in weiland consult

    Wat groeit en bloeit er in de wei van jouw paard? Wil je meer kijk op wat je paard eet? Hoe het bodemleven invloed heeft op de planten die er groeien? Ik kom je graag helpen en adviseren met een persoonlijke wandeling door de wei!

    € 45,00
© 2016 - 2022 voerenuitdenatuur.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel