Het dynamische voer systeem

In de natuur hebben paarden beschikking tot verschillende planten en kruiden die zij op eigen gevoel tot zich kunnen nemen. Hierdoor is hun menu eigenlijk altijd behoorlijk gevarieerd. Met het houden van paarden komt die verantwoordelijkheid bij de verzorger terecht. Om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de persoonlijke en natuurlijke behoeften van ieder paard heeft Hayster Healthy Herbs een unieke lijn op de markt gebracht, voer en supplementen op 100 procent natuurlijke basis, perfect op elkaar afgestemd.

 

 

 

Voeren uit de natuur gelooft in de kracht van de natuur!

De basis van het paarden "dieet" is gras/ruwvoer en uiteraard van goede kwaliteit. Vaak bevat dit niet alle benodigde voedingstoffen die nodig zijn voor het paard. En wat het paard nodig heeft hangt af van vele factoren zoals ras, leeftijd, rust of arbeid enz.

Voeren volgens het Hayster Healthy Herbs systeem is voeren op 100 procent natuurlijke basis. Daarnaast is het voer van Hayster Healthy Herbs niet zomaar voer, maar een voersysteem, met verschillende producten die voor elkaar gemaakt zijn. Door het voer op te splitsen in 3 componenten is het mogelijk uw paard voer te bieden wat zo dicht mogelijk tegemoet komt aan de persoonlijke en natuurlijke behoeften van uw paard.

Men kan met dit systeem erg gevarieerd voeren door af te wisselen met de brokken en de supplementen, dit raad ik ook van harte aan! Hierdoor geef je jouw paard absoluut meer variatie naast het dagelijkse ruwvoer en/of weidegang.

Daarnaast hebben veel paarden ( vaak seizoensafhankelijk) bepaalde klachten, zoals bijvoorbeeld een hoest in de winter. Daar heeft Hayster Healthy Herbs kruidensupplementen op natuurlijke basis voor ontwikkeld. Deze supplementen bevatten een hogere dosis kruiden en zijn hierdoor geschikt om gedurende een kortere periode gevoerd te worden. Omdat de basis natuurlijk is werken deze supplementen niet alleen probleemoplossend, maar kunnen deze ook preventief gegeven worden. Welk supplement geschikt is is te bepalen aan de hand van klachten in het verleden of symptomen in het nu. 

Voor het beste resultaat raden wij aan om, naast gras/ruwvoer een combinatie te maken van Hayster Healthy Herbs voer en Hayster Healthy Herbs supplementen en hierin te variëren. Hierdoor geef je het paard meer variatie in zijn dagelijkse menu!

Lees nog meer over dynamisch voeren met Hayster Healthy Herbs in mijn blog: https://www.voerenuitdenatuur.nl/c-3917082/blog-dynamisch-voeren-met-hayster-healthy-herbs/


 

© 2016 - 2024 voerenuitdenatuur.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel