Retourneren

Retourneren

1. De Klant is verplicht om bij aflevering te onderzoeken of het Artikel aan de overeenkomst beantwoordt. Indien dit niet het geval is, dient de klant Voeren uit de natuur daarvan binnen 2 dagen na de vaststelling daarvan gemotiveerd hiervan op de hoogte te stellen.

2. Ingediende klachten of bezwaren schorten de betalingsverplichting niet op.

3. U heeft het recht uw bestelling binnen 14 (veertien) kalenderdagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven en gewicht de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer, voeren uit de natuur, geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@voerenuitdenatuur.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

4. Uitgesloten van retourrecht:

-Voor in opdracht vervaardigde artikelen c.q. artikelen die tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de klant, artikelen die specifiek op een persoon, bedrijf of organisatie zijn toegesneden.

-Producten (o.a. paardenvoer, supplementen, oliën, zalven, likstenen, etc.) die u via deze webwinkel koopt worden op bestelling gemaakt en hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing.

5.Voeren uit de natuur accepteert geen retourzendingen zonder dat de klant voeren uit de natuur eerst hierover heeft bericht en voeren uit de natuur de klant schriftelijk of via e-mail de acceptatie heeft bevestigd.

6.Rembours zonder voorgaand overleg, niet voldoende en ongefrankeerde pakketten, worden geweigerd.

7. Indien de artikelen ongebruikt en tijdig worden geretourneerd, dan stort voeren uit de natuur het aankoopbedrag binnen uiterlijk 14 (veertien) dagen retour op de bank- of girorekening van de klant.

8.Wanneer de afgeleverde artikelen niet binnen 14 (veertien) kalenderdagen zijn teruggezonden, gelden de zaken als door de klant zonder enig bezwaar geaccepteerd en kunnen dan niet meer geretourneerd worden, ongeacht de staat van het product.

9.Retourzending van artikelen is voor rekening en risico van de klant. Het is verstandig bij retourzendingen een bewijs van verzending te vragen.

10.Als je een klacht hebt over een product, je bestelling, de levering of iets anders, neem dan contact met ons op via info@voerenuitdenatuur.nl. Wij sturen je een ontvangstbevestiging van je klacht en zullen e.e.a. zo spoedig mogelijk proberen op te lossen. Bij een geschil bestaat de mogelijkheid van bemiddeling door de Stichting Webshop Keurmerk. 

 

Retourformulier https://cdn.myonlinestore.eu/94486c01-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/files/nl_nl_1_Retourneren.pdf?t=1479226680

© 2016 - 2024 voerenuitdenatuur.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel