Ervaring Anouk en Chinook

De lange natte winter had de voeten van Chinook, die toch al gevoelig was voor mok geen goed gedaan. Ik ontdekte kleine plekjes mok en ging meteen aan de slag met de vertrouwde middeltjes die ik had, wetende dat ik de komende maanden nog wel aan het smeren zou zijn.

Ik ging bij Maaike langs om voer te halen en vertelde over de Mok. Zij raadde me toen aan om aan de slag te gaan met Leucillin in combinatie met honingzalf. Wat er toen gebeurde overtrof al mijn verwachtingen.

Ik begon met twee keer per dag de plekken (die inmiddels behoorlijk groot waren geworden, foto 1 en 2) in te sprayen met leucillin en één keer per dag na het opdrogen van de leucillin in te smeren met honingzalf. Al na een paar dagen vielen ook de allerdikste korsten er praktisch vanzelf vanaf. Ik heb één keer haar voeten gewassen en de restjes korst eraf gekrabbeld (foto 3 en 4). Ik bleef twee keer per dag sprayen en dagelijks insmeren met honingzalf. Binnen drie weken was alle mok verdwenen! Ik heb direct een nieuw flesje leucillin aangeschaft want dit spul zou iedere paardenhouder standaard in huis moeten hebben.

Maaike, dankjewel voor je fijne service en advies! Je kunt voelen dat je dit werk met heel veel liefde en passie doet en ik ben je eeuwig dankbaar!

Liefs, Anouk, Flash & Chinook

 

Lieve Anouk,

Dank voor het delen van jouw ervaring! Blij dat ik het verschil heb kunnen maken voor jullie met niet alleen het voer maar ook de leucillin en mellodermal honingzalf huidverzorgingsproducten!

Hopelijk kun je, mocht nu de mok toch nog een keer "de kop op steken", snel handelen!

Liefs Maaike

© 2016 - 2024 voerenuitdenatuur.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel