Basis brok PLUS

Vorige Artikel 5 van 9 Volgende
€ 20,95 (inclusief btw)

Basis brok plus: Ontwikkeld voor paarden op rust of paarden die lichte arbeid verrichten. De zorgvuldig geselecteerde grondstoffen, welke voor het overgrote deel bestaan uit zuivere kruiden en grassen, is speciaal afgestemd op de geringe inspanningsprestatie en bevatten alle nodige vitaminen/mineralen en spoorelementen. Al deze grassen en kruiden hebben een positief effect op de darmflora, vertering, weerstand en ademhaling. Basis Brok Plus kan zeer breed worden ingezet, ongeacht het soort paard, wordt graag gegeten en is ook geschikt voor paarden die gevoelig zijn voor bevangenheid, IR en/of zomereczeem. Basis Brok Plus wordt gegeven naast goed ruwvoer en/of beperkte weidegang. Vrij van toevoegingsmiddelen en Genetisch Gemodificeerde Organismen.

Geschikt voor:

- elk type paard
- paarden die lichte tot matige arbeid verrichten
- paarden die moeilijk op gewicht blijven
- paarden in de opfok
- paarden met gevoeligheid voor insuline resistentie
- paarden met gevoeligheid voor zomereczeem

Basis Plus Brok bevat alle essentiële stoffen die voor een basis rantsoen noodzakelijk zijn; wordt verstrekt naast kwalitatief goed ruwvoeder. Ook bij beperkte weidegang kan Basis Plus Brok gegeven worden om zeker te zijn dat het paard alle basisstoffen binnen krijgt.

Basis brok plus:

- ondervangt mycotoxinen
- zorgt voor een stabiele spijsvertering
- zorgt voor harde hoeven
- zorgt voor een gezonde haarkleed

 

Advies dosering:

Factoren als geslacht, leeftijd, gebruiksdoel, erfelijke eigenschappen maar ook bijvoorbeeld huisvesting, temperatuur, etc. hebben invloed op de te bepalen hoeveelheid brok. Als richtlijn kan men 120 gram per 100 Kg lichaamsgewicht aanhouden. Indien gewenst geeft men meer of minder.

Bewaaradvies
Koel, donker en droog bewaren.

Combinatie met andere producten
Dit product kan zonder bezwaar in combinatie met alle producten uit de Hayster-lijn gebruikt worden. Het mengen met andere producten van andere fabrikanten of kruiden kunnen wij niet aanbevelen daar de uitwerking van dat specifiek mengsel ons onbekend is.


Verpakking: Basis Brok Plus is verpakt in zakken van 20 kilogram.

Analyse per 1000 gram:

 

RC %

31

Suiker & zetmeel

9

RE %

11

Ca/P-verhouding

2,7

RV %

7,4

 

 

R as %

7

  

Verschillende soorten grassen, kruiden, mossen, struiken/bomen, mycotoxinebinders. De van nature aanwezige vitaminen, mineralen en sporenelementen zijn volop aanwezig in het product maar mogen conform EU regelgeving niet openbaar vermeld worden.

 

Conform EU regelgeving is de product informatie op deze website zeer beperkt.

Verkrijgbaar in 8 en 20 kilogram

Voor dit product geldt geen herroepingsrecht. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Gewicht
20 Kg

© 2016 - 2021 voerenuitdenatuur.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel