Weide brok

Artikel 1 van 9 Volgende
€ 19,90 (inclusief btw)

Weide brok:

Zoals de naam al doet vermoeden is Weidebrok een paardenweiland in brokvorm. Afkomstig van biologisch onderhouden weilanden, op het juiste tijdstip gemaaid, zongedroogd en daarna fijn gehakseld en bij lage druk tot een 6 mm brok geperst. Door deze bewerkingen heeft het de positieve en zuivere eigenschappen behouden welke behoren bij grassen en kruiden afkomstig van een weiland met een goed en gezond weidebeheer. Weidebrok bevat gegarandeerd geen ongewenste kruiden en is dus ook vrij van Jacobaea-achtigen. Weidebrok is door o.a. lage eiwit en suiker gehalten geschikt voor elk type paard. Niet presterende paarden kunnen veel baat hebben bij Weidebrok, omdat het voorziet in vele noodzakelijke voedingsstoffen. Ondanks dat Weidebrok structuurrijk is en veel ruwe celstof bevat, is het geen vervanger van ruwvoeder. Weidebrok kan geweekt worden met water maar dit is niet noodzakelijk. 

Dosering:

Factoren als geslacht, leeftijd, gebruiksdoel, erfelijke eigenschappen maar ook bijvoorbeeld huisvesting, temperatuur, etc. hebben invloed op de te bepalen hoeveelheid brok. Als richtlijn kan men maximaal 600 gram per 100 Kg lichaamsgewicht aanhouden. Indien gewenst geeft men meer of minder.

Bewaaradvies
Koel, donker en droog bewaren.

Combinatie met andere producten
Dit product kan zonder bezwaar in combinatie met alle producten uit de Hayster-lijn gebruikt worden. Het mengen met andere producten van andere fabrikanten of kruiden kunnen wij niet aanbevelen daar de uitwerking van dat specifiek mengsel ons onbekend is.

Verpakking: Weidebrok is verpakt in zakken van 20 kilogram. 

Analyse per 1000 gram:

RC %

34

Suiker & zetmeel

7%

RE %

7

Ca/P-verhouding

2,1

RV %

3

 

 

R as %

3

 

 

Dit product bevat geen toevoegingsmiddelen. De van nature aanwezige vitaminen, mineralen en sporenelementen zijn volop aanwezig in het product maar mogen conform EU regelgeving niet openbaar vermeld worden.

Conform EU regelgeving is de product informatie op deze website zeer beperkt.

Verkrijgbaar in 8 en 20 kilogram

Voor dit product geldt geen herroepingsrecht. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.
 

Gewicht
20 Kg

© 2016 - 2021 voerenuitdenatuur.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel