Leucillin 250 ml

Artikel 9 van 10
€ 17,95 (inclusief btw)

Leucillin

Het meest veelzijdige huidproduct dat verkrijgbaar is. Breed toepasbaar en een uitstekende aanvulling op de eerste hulp voorziening voor je (huis)dier!
 

Gebruik en toepassingen;

-zeer effectief huidreinigings- en spoelmiddel

-geschikt voor alle dieren

-imiteert het eigen immuunsysteem

-100% veilig, huid pH-neutraal, niet toxisch, prikt niet

-veilig voor in/rondom ogen, oren en op de (allergie)gevoelige huid

-veilig bij inademen en inslikken

-verlicht, kalmeert en verzacht

-bevat geen steroïden, antibiotica of alcohol

-reduceert de hersteltijd

-100% biologisch afbreekbaar

-dopingsvrij

 

Leucillin is een zeer effectief en betrouwbaar product voor het reinigen van de huid, oren en ogen van dieren. Het overtreft de werking van andere huidreinigingsproducten, door gebruik te maken van het natuurlijk afweermechanisme van het lichaam.

Leucillin is een veilige, niet-giftige, niet-irriterende hypochlorig zuur (HOCL)-oplossing voor gebruik op alle huidtypes, ook op een sensitieve en allergiegevoelige huid. Het verlicht, verzacht en kalmeert de huid. Het is Huid-pH-neutraal, tast zodoende geen gezond weefsel aan en brandt niet bij het aanbrengen. Tevens is het 100% veilig voor gebruik in en rondom de oren en ogen. Het is geschikt voor alle zoogdieren, vogels en reptielen. Leucillin kan bovendien zonder risico op wedstrijddieren worden gebruikt.

Gebruiksinstructie

Spray het te behandelen gebied royaal in met Leucillin. Gebruik Leucillin om te spoelen en te reinigen. Naspoelen is niet nodig. Bij gebruik van een gaasverband; deze goed bevochtigen met Leucillin. De behandeling tot driemaal per dag herhalen.

Samenstelling:

Water (H20), Hypochlorig zuur (HOCl), Natriumchloride (NaCl).

Bewaren/Opslag:

Bewaren bij kamertemperatuur. Niet laten bevriezen. Niet plaatsen in direct zonlicht. Niet overgieten in een andere fles.

Waarschuwingen:

Alleen voor uitwendig gebruik en alleen voor gebruik op dieren. Niet injecteren. Bij irritatie na gebruik of bij aanhoudende condities, stoppen met gebruik en een dierenarts raadplegen. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Zie verpakking voor nog meer informatie.

 

Verkrijgbaar in 50 ml, 150 ml spray, 250 ml spray, 500 ml spray 

 

http://www.leucillin.co.uk/about-leucillin

 

Leucillin is geen vervanger voor de dierenarts, bij ernstige huid problemen en/of verwondingen raadpleeg altijd uw dierenarts.

© 2016 - 2024 voerenuitdenatuur.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel