Uitlopend product

Basic Nature 4 kilogram

Vorige Artikel 2 van 2
€ 6,60 (inclusief btw)

Let op! Verpakking is gewijzigd; was 5 kilogram en nu 4 kilogram

Basic Nature: Ondersteunt goed kauwen en een gezonde spijsvertering!

Hayster Basic Nature is een uniek product op basis van grassen en kruiden; De percelen waar Basic Nature van afkomstig is bevatten een voor paarden ideale samenstelling welke bestaat uit verschillende soorten grassen en andere gewenste planten. Al deze percelen worden onder strenge controle onderhouden waardoor de kwaliteit constant maar zeker ook hoog blijft. Na de oogst wordt het gras gehakseld en ontstoft. Wat overblijft is een stof arm, geurig en voedzaam product wat graag wordt gegeten. 

Hayster Basic Nature is een perfecte aanvulling op het gewone rantsoen. Ook kan het gebruikt worden om snelle eters op een goede manier te dwingen rustiger te gaan eten (het voorkomen van het zogenaamde 'schrokken'). Een rantsoen wat te weinig structuur heeft kan goed worden aangevuld met Hayster Basic Nature omdat dit een zeer structuurrijk voeder is. 

Paarden die weinig tot geen arbeid verrichten en verder in goede conditie verkeren kunnen genoeg hebben aan een rantsoen wat alleen uit Hayster Basic Nature bestaat. Het kan dus het 'gewone' ruwvoer vervangen. 

Hayster Basic Nature:

  • Is afkomstig vanuit biologische teelt. Bij deze teelt wordt er streng op gelet dat de bodem goed bewerkt en gevoed wordt waardoor de planten op de goede manier kunnen groeien en ontwikkelen zodat deze uiteindelijk beschikken over de juiste voedingsstoffen in de juiste verhoudingen wat vervolgens weer ten goede komt aan het paard.
  • 100% puur natuur, dus geen toevoegingen ook niet in de vorm van natuurlijke antischimmel middelen zoals bv propionzuur
  • Stof arm, in elk geval vrij van zand. Omdat wij geen toevoegmiddelen gebruiken kan door verpakken en transport het bladmateriaal wat verkruimelen; daardoor is er altijd wel wat kruimelmateriaal aanwezig in het product.
  • Gegarandeerd vrij van ongewenste planten zoals bijvoorbeeld kruiskruid-achtige of herfststijloos
  • Vezel/structuurrijk, hierdoor eten paarden langer en langzamer
  • Ideaal om toe te voegen aan de Hayster voeders en supplementen
  • Het alternatief voor luzerne
  • Los verpakt in een papieren zak, niet samengeperst waardoor erg makkelijk in gebruik. De verpakking bedraagt 4 kg.

 

Analytische bestanddelen:

Per 1000 gram:
Ruw Eiwit: 7%
Ruw Vet: 3%
Ruw A.S.: 3%
Ca: 8,6%
P: 4,2%
Na: 2%
Natuurlijke suikers & zetmeel: 7%
RC: 34%

Ingrediënten: Conform EU regelgeving staat er op onze verpakkingen meer informatie betreffende samenstellingen.

Advies dosering: Indien het gebruikt wordt om te mengen met krachtvoer is een handvol over het voer voldoende. Als ruwvoervervanger kan het onbeperkt gegeven worden.

 

Voor dit product geldt geen herroepingsrecht. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

© 2016 - 2022 voerenuitdenatuur.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel