Appelazijn 1 liter

Vorige Artikel 3 van 3
€ 6,30 (inclusief btw)

Binnenkort; nieuw etiket

Appelazijn:

Hayster Biologische Appelazijn is op een natuurlijke wijze gegist en is gegarandeerd van topkwaliteit, het wordt geproduceerd volgens de wettelijke regels die gelden voor de vervaardiging van voedingsmiddelen voor humane consumptie . Hayster Appelazijn is rijk aan kalium en bevat alle mineralen die in een appel zitten, zoals fosfor, chlorine, sodium, magnesium, calcium, zwavel, ijzer en sporenelementen.
Hayster Appelazijn werkt bloedzuiverend en verbetert de algehele gezondheid en conditie. Het helpt bij de afvoer van afvalstoffen, ondersteunt het evenwicht in de darmflora, reguleert de vet stofwisseling en draagt bij aan gezonde gewrichten. Hayster Appelazijn is dan ook een ideale aanvulling voor (oude) dieren waarbij natuurlijk bewegen moeilijker wordt en moeite om op gewicht te blijven op kan spelen. Door het zuur is Hayster Appelazijn ook een perfecte regulator wanneer er te weinig maagzuur is. 
Hayster Appelazijn kan zowel door het voer als in het drinkwater gevoerd worden, hoewel de meeste paarden het door het voer gemakkelijker eten.  

Gebruik/dosering
Paarden 40 ml per dag
Pony’s 20 ml per dag 

Meer informatie is te vinden op de verpakking. Te gebruiken als kuur.

Houdbaarheid
Koel en droog bewaren. Goed afsluiten na gebruik. Na opening 12 maanden houdbaar.
 
Hayster Appelazijn is verpakt in 1 liter doseerflessen met maatverdeling.

Opmerking
Conform EU regelgeving is het niet meer toegestaan om in de productbeschrijvingen een gezondheidsprobleem of specifieke aandoening te noemen. Hierdoor is de vermelde informatie bij onze producten erg globaal en weinig onderscheidend, waardoor het soms moeilijk is om een goede keuze te maken. Gelukkig kunnen en mogen wij nog wel persoonlijke adviezen geven; neem daarvoor contact op via info@voerenuitdenatuur.nl voor een advies op maat.

Voor dit product geldt geen herroepingsrecht. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

© 2016 - 2021 voerenuitdenatuur.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel